petek, 13. november 2015

Arlon cast / wrap folije za oblačenje vozil

 Najtežje se je odločiti za nov material v ponudbi podjetja. Vendar pri Arlon folijah smo storili ta korak brez omahovanja. Arlon je vodilni ameriški proizvajalec zares visokokakovostnih folij za oblačenje vozil oziroma carwrapping.
Tisti, ki se ukvarjate z avtografiko, veste da je zelo pomembno s kakšno folijo ustvarjate. Arlon folije so mehke in zares enostavne za apliciranje. Zaradi odlične raztegljivosti lahko s folijo, če ste seveda izkušeni avtografik, oblečete vozilo, da izgleda kot da bi bilo vozilo pobarvano. Oblačite lahko tudi še tako zahtevna mesta: odbijači, ogledala vozila, kljuke vrat ipd.
Vse Arlon folije za oblačenje avtomobilov, tudi tiste za tisk, imajo posebno lepilo. Arlon je patentiral svoje strukturirano lepilo pod imenom X-Scape Technology. Bolj splošno uporabljeni oziroma poznani izrazi so 'air free' ali 'bubble free' folije. Prednost folij z 'bubble free' lepilom je enostavnejše glajenje, lažje izpodrivanje mehurčkov izpod folije, kar seveda za vas pomeni hitrejše apliciranje. 

Kar pa nas je najbolj prepričalo, je poseben premaz (prime coat), ki je nanešen med folijo in lepilom folije. Ta čudežni premaz je zaslužen za lažjo odstranitev folij iz avtomobilov, ko je seveda čas za to. Arlon zagotavlja, da folija ne pušča ostankov lepila na vozilih, tudi če je na vozilu prilepljena že pet let. In sami veste, da vam vzame največ časa ravno odstranjevanje ostankov lepila iz avtomobilov. 

Če ne verjamete, se enostavno morate prepričati, ker gre najverjetneje za enega najboljših produktov na trgu folij za oblačenje vozil /carwrapping. V to smo prepričani.
 
Nestrpno smo čakali, kdo od naših strank se bo opogumil in preizkusil folije proizvajalca Arlon! V pomladnih dneh je Mediafol opravil, preprosto povedano, odlično delo. Rezultate odlične polepitve z Arlon Matt Black 140 folijo si oglejte na fotografijah spodaj.











Ni komentarjev:

Objavite komentar